Waarvoor staat “kwiek en kwispel”

We krijgen vele leuke reacties op ons concept. Voor alle duidelijkheid, “Kwiek” is de kat en “Kwispel” de hond in ons logo. Meer nog dan dat, is een vrolijk kwispelend en gezond huisdier ons doel. Daarom helpen we u graag met ons complete voedingsconcept “Kwiek en Kwispel”. Deze energieke, vrolijke naam brengt alvast een glimlach op het gezicht van onze klanten. Een kwieke, fitte hond die vrolijk kwispelend door het leven gaat dat wenst toch elk gelukkig baasje. 

Ondersteuning en advies

Maar zo’n gelukkig gezond leven komt vaak niet vanzelf en daar bieden we met Kwiek en Kwispel graag onze hulp aan om u en uw viervoeter te ondersteunen gedurende zijn kwispelend leven.

Honden- en kattenvoeding is de passie van onze gezondheidsexpert Evelien. Zij begeleidt u met veel plezier door het ruime aanbod voedingen op de markt maar vooral ook bij problemen rond onder- of overgewicht, spijsverteringsklachten, huid- en vachtproblemen, moeilijke eters,… 

Ontdek hier hoe Evelien u en uw hond helpt met advies op maat!

Eigen voeding

Maar Kwiek en Kwispel is veel meer dan advies rond voeding. Ondertussen is er reeds een eigen voedingslijn op de markt en deze wordt steeds verder aangevuld met heerlijke extra’s. Ons doel is om de meest passende voeding voor uw geliefd huisdier te vinden en daarom werken we samen met diverse merken. Indien we van oordeel zijn dat u reeds de juiste voeding geeft of indien we een merk niet kunnen aanbieden zijn we niet verlegen om dit u dan ook te zeggen want de gezondheid van uw hond of kat primeert!

Kunnen wij u niet verder helpen dan geven we graag de gegevens mee van andere experten waarmee we samenwerken zoals gedragstherapeuten, dierenartsen, aquatraining, … om het leven van uw hond of kat zo “kwiek en kwispelend” mogelijk te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Vul je gegevens in en ontvang een geschenkje voor de verjaardag van je favoriete huisdier.

Openingsuren feestdagen: open op 24 & 31 december van 09.00 u - 12.00 u
Gesloten: 25 december | 1 januari | 2 januari