Kwiek en kwispel hondenvoer

Het beste van de natuur voor jouw dier!

Onze jarenlange ervaring heeft ons veel geleerd. Soms is het moeilijk om de juiste voeding te vinden. De ‘standaard’ voeding die wordt aangeboden is dan geen match voor je hond.

Problemen zijn er om opgelost te worden. Daarom hebben we onze eigen voeding op de markt gebracht. Zo komen we tegemoet aan de hondjes die net ietsje meer nodig hebben. 

VOOR ELKE HOND?

We hebben voeding voor verschillende soorten en rassen.

Ons assortiment is ruim en gevarieerd.
We hebben voer voor: 

100% graanvrij

...en zoete aardappel

Het assortiment van “Kwiek en Kwispel” is 100 % graanvrij. 
Granen worden vaak als “goedkoop vulmiddel” verwerkt in brokken. In de basis blijft de hond een carnivoor en verteert hij kwalitatieve dierlijke eiwitbronnen beter dan een hoog aandeel plantaardige eiwitten.

Graanvrij hondenvoer verkleint de kans op een allergische reactie of intolerantie enorm.  Zoete aardappelen vervangen de granen en zijn behalve een koolhydraatbron ook bron van heel wat vitaminen en mineralen

klik en ga naar winkel

Minimum 50% vlees

goed verteerbaar

Het vlees in onze gerechten wordt zachtjes gekookt om de eiwitten te beschermen en een maximale verteerbaarheid en voedingswaarde te garanderen. Het vochtgehalte van het vlees wordt verlaagd en meer vers vlees wordt toegevoegd. Verder worden er ook oliën van hoge kwaliteit toegevoegd.

klik en ga naar winkel

afwisseling en smaak

...tegen verveling en intolerantie

In principe kan een hond zijn hele leven lang op dezelfde brok blijven. Toch is afwisseling soms aangeraden. Denk maar aan kieskeurige eters, intolerantie ontwikkeling, het ontstaan van allergieën, … 

Benieuwd of jouw hond ook enthousiast wordt van onze brokken? Kom gerust langs in de winkel voor een gratis staaltje.

klik en ga naar winkel

SAMEN ZOEKEN NAAR DE JUISTE VOEDING

Kom ons bezoeken met je hond en we bekijken samen welke voeding voor je hond meest geschikt is. We doen een weegsessie en geven vrijblijvend advies.
Scroll naar boven

Openingsuren feestdagen: open op 24 & 31 december van 09.00 u - 12.00 u
Gesloten: 25 december | 1 januari | 2 januari