VOEDINGSEXPERT

Advies voor honden en katten

Evelien Wittevrongel

Voeding bij uw hond of kat is, net zoals bij de mens, essentieel voor hun welzijn. Het aanbod aan honden- en kattenvoeding is geëxplodeerd waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. Voor ons is de juiste balans in de samenstelling een topprioriteit!  

In 2021 heeft Evelien de opleiding tot “Pet Health Coach” met onderscheiding afgewerkt. Dit,  samen met haar diploma “voedingsadviseur hond & kat” en haar jarenlange ervaring maakt Evelien de ideale partner voor jou en je hond. 

NOOD AAN RAAD EN DAAD

Advies en eigen recepten

Evelien Wittevrongel

Ons eigen hondje, die jammer genoeg in 2022 op 16-jarige leeftijd is overleden, heeft in zijn eerste levensjaren veel spijsverteringsproblemen gekend. Evelien werd er horendol van en is zich beginnen verdiepen in het ruime aanbod en diversiteit aan brokken (krokant en geperst), diepvriesvlees, blikvoer, gestoomde maaltijden,….

Toen duidelijk werd dat heel veel baasjes geconfronteerd werden met dezelfde problemen wilden wij hen daarin helpen, ondersteunen en begeleiden. Want zeg nu zelf… een tevreden viervoeter is een tevreden baasje, ja toch?

ontdek meer over ons voedingsadvies
voor jouw hond of kat

Gediplomeerd deskunidge

Kennis en passie

Door het volgen van diverse opleidingen in binnen- en buitenland werd “Kwiek en Kwispel” geboren, gewoon omdat hier een absolute nood aan is. Ondertussen heeft Evelien de opleiding tot “Pet Health Coach” in 2021 met onderscheiding afgewerkt en is ze nu nog volop bezig met de opleiding tot “voedingsadviseur” voor hond en kat. Van een gezonde obsessie gesproken!

SAMEN ZOEKEN NAAR DE JUISTE VOEDING

voor jouw hond en/of kat

Met Kwiek en Kwispel bieden we advies rond voeding voor elke hond en kat maar in het bijzonder voor dieren met specifieke problemen.

Een gezonde, fitte en gelukkige hond start bij een gebalanceerde voeding. Laten we eraan beginnen!

ontdek alles over onze aanpak
en hoe we voedingsadvies geven
Scroll naar boven

Openingsuren feestdagen: open op 24 & 31 december van 09.00 u - 12.00 u
Gesloten: 25 december | 1 januari | 2 januari