Verzending & levering

De verzending van onze pakketten verloopt via BPost. De tarieven worden bepaald door het bestelde gewicht volgens volgende staffel (exclusief btw):

België:

0-19,99 kg: € 6,99
20-29,99 kg: € 8,99
per extra schijf van 10 kg (boven 30Kg): +€ 8,99

Nederland:

0-9,99 kg: € 9,95
10-19,99 kg: € 11,95
per extra schijf van 10 kg: +€ 11,95

Verzending naar België en Nederland is standaard mogelijk. Pas wanneer alle producten voorradig zijn, versturen we een bestelling. In de webshop staat steeds weergegeven of het artikel voorradig is en dus onmiddellijk kunnen verstuurd worden. Bestel je een artikel dat niet voorradig, dan versturen we jouw bestelling na levering van de ontbrekende artikelen. Indien dit enkele dagen zal duren, ontvang je een email om je hiervan op de hoogte te brengen.

We voeren het stockbeheer zo goed mogelijk uit. Toch kan het dat de aangeboden informatie onvolledig, foutief of niet up-to-date is. Mocht dit zo zijn bij een artikel door jou besteld, dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Wat de levering betreft kun je bij het afronden van je bestelling aangeven welke leveringsmethode je verkiest of wenst af te halen. Bij de leveringsmethode wordt steeds de prijs vermeld op basis van je bestelling. Het gewicht van je bestelling bepaalt de verzendkosten. Er wordt verzonden tot 30 kg. Je kunt de verzendkost vermijden door te kiezen voor “afhalen” in de winkel.

U kan kiezen tussen volgende opties:
– Verzending naar huis
– Verzending naar ander leveradres (zie afrekenscherm)
– Je kunt je bestelling afhalen bij ons in de zaak Wittevrongel , Oostveldstraat 332, Eeklo (gratis).

Check je gegevens bij het afronden op correctheid

Wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd ten gevolge van de opgave van een foutief of onvolledig adres door de koper, en het pakket komt retour kunnen we dit opnieuw versturen mits de nieuwe verzendkosten ten laste zijn van de koper.

Scroll naar boven

Openingsuren feestdagen: open op 24 & 31 december van 09.00 u - 12.00 u
Gesloten: 25 december | 1 januari | 2 januari