Speel-o-theek voor honden

Uitdaging, spel en plezier

Een nieuwe pup in huis? Een hond die aan het revalideren is? Een senior hond? Maakt niet uit. Ga verveling, gedragsproblemen of overgewicht tegen en speel samen met je hond een hersenspelletje uit onze speel-o-theek (bekijk ons aanbod hier)

In onze ‘Speel-O-Theek’ kan je spelletjes en puzzels voor honden huren. Puzzelen met je hond heeft vele voordelen:

ALS WANDELEN NIET VOLSTAAT

Mentale uitdaging voor honden is belangrijk

Evelien Wittevrongel

Naast lichamelijke nood aan beweging hebben honden ook behoefte aan geestelijke uitdaging. Met puzzels kan je ervoor zorgen dat aan de behoeften van je hond wordt voldaan. De uitdaging van spel vergt veel meer energie. Speelt je hond een spelletje van 10 tot 15 minuten, dan kan dat gelijk staan aan een wandeling van 1 uur! Het is dus een prima aanvulling op de dagelijkse wandeling.

Ook voor honden met gezondheidsproblemen die tijdelijk minder mogen wandelen of sport brengt dit een aangename uitdaging met zich mee.

Duw op de knop, vul het formulier in
en test het uit

Puzzelen hoeft niet duur te zijn

Plezier en uitdaging met afwisseling

Omdat de meeste puzzels erg duur zijn, biedt “Kwiek en kwispel’ je de mogelijkheid om spellen te huren. Zo kan je spellen uitproberen zonder dat je hier veel in moet investeren. Ook biedt het huren de mogelijkheid om verschillende puzzels af te wisselen zodat jouw hond uitgedaagd blijft.

Bij “kwiek en kwispel” bieden wij een verscheidenheid aan spellen voor honden te huur aan. Zo kan je verschillende spellen en niveaus uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat. Vermaak je hond en daag hem uit door verschillende puzzels te laten rouleren.

De speeltjes worden niet opgestuurd, maar je kunt ze wel reserveren. Vergelijk het met de bib… eerst moet je inschrijven, daarna kan je uitlenen.
Schrijf je in via de knop en probeer het zelf uit!  

ZELF PROBEREN?

Huur eens een spel

Als je op zoek bent naar een leuke manier om uw hond bezig te houden, zijn puzzelspelletjes de perfecte optie. Ze vormen niet alleen een leuke uitdaging voor uw pup, maar ze stimuleren ook de geest en houden hem mentaal actief. Bovendien bouw je door samen te puzzelen een betere en hechtere band op.

HOE WERKT HET?

  1. Schrijf je in via onderstaande knop.
  2. Selecteer een spel uit ons gamma, we helpen u uiteraard graag te kiezen tussen de verschillende niveaus.
  3. Maak de keuze tussen 1 (€ 3) , 2 (€ 5) of 3 (€ 6) weken huur.
  4. Je ontvangt een herinneringsbericht wanneer de huurtermijn verlopen is.
Klik op de knop en schrijf je in.

SPELEN EN PUZZELEN VOOR EEN MEER GELUKKIGE HOND

Daag jezelf en je hond uit!

Bij Kwiek en Kwispel een spel of puzzel huren of uitlenen heeft tal van voordelen. Probeer onze verschillende spellen uit en je hond zal zich nooit meer vervelen. Bekijk hier ons aanbod.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Duw op de knop, vul het formulier in
en test het zelf uit
Video afspelen
Scroll naar boven

Vul uw gegevens in en schrijf je in voor onze speel-o-theek

Openingsuren feestdagen: open op 24 & 31 december van 09.00 u - 12.00 u
Gesloten: 25 december | 1 januari | 2 januari